artini designlogo
info | artini.se
grafisk formgivning • layout • webbdesign


Grafisk formgivning och layout av trycksaker, redaktionella tidningar, kundtidningar,
böcker, broschyrer, nyhetsbrev, produktblad, annonser, visitkort, brevpapper,
årsredovisningar, inbjudningar, webbdesign och webbproduktion, banners etc.


Stini Persson
1990 startade jag artini design&photo. I början var det mest grafisk formgivning för tryck, men numera även webbdesign och foto. Jag har arbetat med allt från magasin om ekonomi, företagande, bilar, båtar, mc, trädgård, kemi, byggindustri, sport, mode och turism till livsstil och utbildningsmatrial inom hälsa och medicin.
Är rutinerad, nyfiken, noggrann, lyhörd och opretantiös. Ge kunden vad kunden vill ha. Tycker om utmaningar och att lära nytt. Sätter mig snabbt in i nya områden och i mån av tid, på kort varsel. Van vid kontakt med tryckerier, fotografer etc. Har förmåga att prioritera och studsa lätt mellan olika projekt.

Jag finns vid Mariatorget på Södermalm i Stockholm, men jobbar gärna på er redaktion om så önskas – kortare eller längre tid, som förstärkning vid frånvaro/semester eller toppar.

Verktyg
InDesign, QuarkXPress, Photoshop, Illustrator, Dreamweaver, (html, php och MySQL). Arbetar i både Mac- och PC-miljö. Under Grafisk form och Webb finns några exempel på vad jag har gjort.

Slå gärna en signal. Ingen dag är den andra lik – vem vet – vi finner varandra, tycke uppstår och vips en ny skapelse ligger färdig för tryck... eller din gamla hemsida har fått ett nytt liv... :-)